Utrikesnytt

UTRIKESNYTT

Du hittar våra nyheter hos Google

Sök
Stäng denna sökruta.

Latinamerikaner tvingas visa könsorgan på Arlanda flygplats – Tomas Jönsson pekas ut

Det har i sociala medier och nyhetskanaler väckts avsky mot tullinspektörer på Arlanda flygplats som frågar resenärer vart de rest ifrån och om svaret blir från något av dem Latinamerikanska länderna får man följa med in till Tullverkets lokaler för att klä av sig naken och blotta könsorgan som inspekteras av tullinspektörer

Svenska Tullverket har hamnat i blåsvädret och skrämmer iväg latinamerikanska turister från Sverige. Turister som kommit till Sverige för att semestra får istället ett mycket rättsvidrigt bemötande av tullinspektörer på Arlanda. En tullinspektör som speciellt pekas ut är Tomas Jönsson.

Latinamerikaner avråder sina landsmän från att resa till Sverige

Enskilda tullinspektörer på Arlanda flygplats har skadat Sveriges anseende så pass mycket att ett stort antal människor i sociala medier avråder latinamerikaner från att resa till Sverige med anledning av de kriminella könsorgans-händelserna som utspelar sig på Arlanda flygplats.

Latinamerikanerna har på Arlanda tillfrågats vilket land de reser ifrån och eftersom de ”olyckligt” nog reser från sina hemländer så har den svenska tullen tvingat dessa människor att visa sina könsorgan.

Tullverket och deras tjänstemän på Arlanda flygplats med Tomas Jönsson, känd från TV-programmet gränsbevakarna, utför intima inspektioner av nakna oskyldiga kroppar utan vare sig misstanke om brott eller med stöd i lag. Tulltjänstemännen står på Arlanda flygplats och väntar in flyg från Europa och därefter frågar man människor vart deras ursprungliga resa startade någonstans.

Att utan misstanke om brott eller med stöd i lag tvinga människor att klä av sig nakna för att blotta könsorgan och rumpa för tullinspektören Tomas Jönsson har kommit att väcka avsky bland latinamerikaner och de svenskar som även drabbats av Tomas Jönssons framfart.

Tullinspektören Tomas Jönsson struntar i att dokumentera interaktioner med turister när han tvingar av de kläder för att blott könsorgan

Det har även kommit till kännedom att Tomas Jönsson inte heller dokumenterar de tvångsåtgärder som har riktats mot oskyldiga människor. När man begär ut rapporter från Tullverket så existerar inte händelserna. Detta är givetvis i sig ett brott. En tjänsteman måste dokumentera de tvångsåtgärder som vidtas men och dokumentera att det åtminstone har skett en interaktion med turisterna.

Svenska Tullverket behöver se till så att våra utländska turister kan känna sig trygga i Sverige och inte hotade och försvarslösa.