Utrikesnytt

UTRIKESNYTT

Du hittar våra nyheter hos Google

Sök
Stäng denna sökruta.

PRIVATJET TILL/FRÅN West Lake Sammamish, Washington, United States

Vad kul att du har hittat hit och är intresserad av en privatjetresa. Vi hjälper dig med din privatjet resa till West Lake Sammamish, Washington, United States

Att resa med privatjet till eller från West Lake Sammamish, Washington, United States är inte bara en stor frihetskänsla det är också en VIP upplevelse. Du bestämmer helt och hållet vilka tider du vill resa på. Vart du vill resa. Du väljer vilken flygplats du vill landa på. Du bestämmer i allt som rör din resa, ingen annan bestämmer hur din privatjet resa ska gå till. Utrikesgruppen hjälper till och ser till så att du får den privatjet resa du vill boka.

För att boka privatjet klicka då här

Privatjet är inte svårare att boka än de vanliga flygresor man är mer van vid att boka. Förmodligen är det t.o.m enklare och smidigare att boka en privatjet resa med Utrikesgruppen än vad det är hos de stora flygbolagen. När du bokar en privatjet eller hyr privatjet så får du en mer personlig kontakt som hjälper till och ser till så att din privatjet resa går till på det sätt som du vill och önskar. Glöm inte att det är du som är i fokus och bestämmer hur din privatjet resa ska gå till och ingen annan.

Flexibiliteten = enorm frihet med PRIVATJET

När du reser med privatjet så är flexibiliteten något som ger dig en enorm frihet. Glöm flygbolagens linjenät eller tidtabeller som gör att du måste stressa för en incheckning. Nu kan du istället följa din egen klocka med maximal bekvämlighet. Du väljer vem du reser med. Du kan landa var du vill och när du vill. Du bestämmer.

Skicka din privatjet bokningsförfrågan till Utrikesgruppen

Besök Utrikesgruppens hemsida. Fyll i bokningsformuläret och invänta ett prisförslag = Snabba svar. Så enkelt är det. Lägg även till egna önskemål i din privatjet resa, allt för att din flygresa ska bli så komfortabel som möjligt. Hyr /boka/ privatjet. Lättare än så här blir det inte med Utrikesgruppen.

Till bokning av privatjet

Så bokar du privatjet

  1. Ange antal person som ska resa
  2. Välj avreseort och destination
  3. Välj avresedatum
  4. Ange dina kontaktuppgifter
  5. Efter att du har skickat din bokningsförfrågan kommer samarbetande flygmäklare till Utrikesgruppen kontakta dig gällande din bokningsförfrågan. Du får ett prisförslag samt förslag på flygplansmodell.
  6. Du tackar sedan ja om du vill resa.

Till bokning av privatjet

Ytterligare information om privatjet

När du vill flyga själv, med din familj, vänner eller kollegor dit du önskar, när du önskar – då är privatjet det mest effektiva av alla färdmedel. Om du reser ofta i arbetet eller om ditt företag reser i mindre grupp finns flera lösningar så att du eller ni landar nära resmålet med extra skön komfort.

Exempelpriser (varierar). Det som påverkar priset kan vara sträcka, flygplansmodell samt extra tjänster.

När du hyr privatjet eller begär ett prisförslag för att boka en privatjet så kan man väl förvänta sig något av dessa priser. (Enkelväg)

Stockholm – Köpenhamn 96 000 SEK
Pilatus-12 för 8 personer

Stockholm – London 125 000 SEK
Cessna Citation M2 för 4 personer

Stockholm – Venedig 123 000 SEK
Cessna Citation Bravo för 6 personer

Göteborg – Malaga 137 000 SEK
Phenom 300 för 8 personer

Malmö – Istanbul 100 000 SEK
Cessna Mustang för 4 personer

Malmö – Belgrad 82 000 SEK
Cessna Citation Bravo för 7 personer

Hyr/boka din privatjet med Utrikesgruppen redan idag.